maig

26

2018

El pati que han dissenyat els nens i nenes ja és una realitat!

Les mestres d’infantil tenen ganes que arribi dilluns. Al matí, a l’hora d’entrar, s’esperaran darrera la porta per poder veure les cares dels nens i nenes quan vegin el pati. Els jocs que entre tots i totes han proposat, escollit i definit són ara una realitat!

I és que un grup de pares, mares i mestres han dedicat la tarda del divendres i el matí del dissabte a pintar circuïts, camps de futbol de xapes i moltes sorpreses més al pati dels més menuts de l’escola.

Ha quedat impressionant!

Nous jocs al pati d'infantil


Podeu veure més fotos en aquest enllaç.

I si voleu saber com s’ha gestat aquest projecte participatiu, les mestres de P5 ho expliquen al web de l’escola. Una lectura recomanable!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *